IP Screens (Interactive Projection)
Neutronstraat 7-9
9743 AM Groningen
Tel. +31 (0) 50-3603016
E-mail: info@ip-screens.nl

IP Screens is resseller van Eaton noodstroom voorzieningen.

EATON Powering Business , is een gespecialiseerd bedrijf die in  de IT en AV branche al jaren zijn diensten bewijst.

Stelt u zich eens voor dat ziekenhuizen en banken te maken krijgen met een stroomstoring, dat kunnen ze niet meer functioneren. En vele andere organisaties die zich een stroomstoring of verlies niet kunnen veroorloven. Ook narrow casting of andere interactieve touchscreen en computer installaties kunnen feitelijk niet zonder stroom, vandaar dat we als service ook de eaton producten leveren om u een onbezorgde oplossing te kunnen bieden.

IP Screens is van mening dat onze relatie met EATON een grote meerwaarde voor u kan bieden, denkt u maar eens aan de afkoeling van de lampen van  projectoren tijdens stroom uitval, of de backup tijd van het operating system wat voor onnodige kosten kan zorgen . EATON zorgt er voor dat de projector zijn benodigde cooling down tijd krijgt, en de computer de tijd krijgt om processen af te sluiten.

Heeft u vragen over dit product, neemt u dan gerust contact op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of +31 50 3603016

Laatste Nieuws

Eaton

IP Screens is resseller van Eaton noodstroom voorzieningen.

EATON Powering Business , is een gespecialiseerd bedrijf die in  de IT en AV branche al jaren zijn diensten bewijst.

Lees meer...

Video wall

We voorzien u graag van een schitterende video-wall, samen te stellen uit meerdere professionele Panasonic 47" of 55" narrow (slim) bezel displays. Bijna naadloos!

Deze kan geheel gemonteerd worden op een vlakke muur, maat ook vrijstaand op een vloerstandaard. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Verhuur is ook mogelijk voor bijvoorbeeld beurzen en tentoonstellingen

Lees meer...

Holographic Contrast Screen

IP Holographic Contrast Screen

In tijden van 3D beelden en Holografische animaties, heeft IP Screens een oplossing voor u. Lees meer...